Overig

Engels leren, typelessen of gewoon zin in een spelletje? Dan zit je hier goed!

Engels

Als voorbereiding op het voortgezet onderwijs kun je vast Engelse woordjes oefenen! Het nu oefenen van Engelse woordjes kan je een voorsprong geven bij de start op het voortgezet onderwijs.

Typeles

In de klas gebruiken we steeds meer de computer, maar kun jij ook goed typen? Oefen met typen op kids4cito! Dat is toch veel leuker dan een typecursus? Let op: we letten natuurlijk ook op hoofletters, punten, enz.

Spelletjes

We hebben ook een paar spelletjes op Kids4cito staan! Het zijn spelletjes als Ping pong, tetris, 4 op een rij en nog veel meer. Leuk als je even pauze houdt op Kids4cito of gewoon tussendoor!

Gastenboek

Het gastenboek is ervoor bedoelt om leuke berichtjes achter te laten, tips met elkaar te delen of juist een vraag te stellen. Wij zullen niet antwoorden op het gastenboek, maar wij beantwoorden wel al jullie mailtjes!

Oefenen op papier.

De echte Cito en Entree toets moeten op papier gemaakt worden. Dit vinden veel kinderen lastig, omdat iedereen tegenwoordig op internet oefent. Daarom hebben we besloten om oefensets op papier voor Cito en Entree te maken. Uiteraard zit er ook een antwoordenblad bij. Niet stiekem kijken!

Kids4cito